Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Arsenal slog tidligt ud af FA Cuppen

Arsenal var kede af søndagens FA Cup, da de tabte 0-1 til Nottingham Forest i Championship, der endte i tredje runde. Cheftræner Arteta undskyldte til fans efter kampen og indrømmede holdets dårlige præstation. Billige Fodboldtrøjer Arsenal havde 10 skud på mål, hvoraf ingen var på mål, og Arteta undskyldte efter kampen for den pinlige statistik og resultatet af kampen. "De vandt og scorede et mål, og vi scorede ikke," sagde Arteta. "Vi præsterede ikke godt nok, og det må vi undskylde for."

"Jeg vil ikke komme med undskyldninger, jeg forventer, at spillerne præsterer bedre i denne kamp, ​​men holdet er ikke i god form. Vi er ikke i stand til at slå Nottingham Forest på udebane i dag. Vi manglede den standard, vi skulle have. . Dette er hele holdet. Problem." Den portugisiske teenager Tavares blev skiftet ud efter kun 33 minutter. Billige Arsenal fodboldtrøjer Han var meget utilfreds med Artetas beslutning og kastede sine handsker i vrede, hvilket skabte kontrovers. Arteta ville dog bare nedtone sagen, "Jeg ønsker ikke at kommentere på spillernes individuelle præstationer, men at se holdets præstation på banen er ikke rigtigt, jeg er nødt til at tage en beslutning om at forbedre holdet. Det, der skuffer mig, er spillernes præstation, ikke deres attitude."