Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Barcelona har angivet West International som sit nummer et mål

Danny Olmers fremtid bliver lidt efter lidt forbundet med Barcelona. "Daily Sports" rapporterede, at Barcelona i sommer forsøgte at signere Olmer i de sidste par timer, inden transfermarkedet lukkede. Selvom det ikke lykkedes, har Barcelona tænkt på ham og venter på, at vinterens transfervindue kommer. Ifølge Espor3 er de villige til at betale Olmer 60 millioner euro i januar.Landsholdstrøje Når vintervinduet åbner, er Barcelonas plan A at købe spilleren fra Leipzig.

Olmer er 23 år gammel, med en anslået markedspris på 50 millioner euro. Han kan spille som fløj midtbanespiller eller offensiv midtbanespiller. Hans kontrakt med Leipzig udløber i 2024, så forhandlingerne mellem Barcelona og Leipzig er måske ikke lette. Som spansk landskamp voksede Olmer op i Barcelona, ​​inden han tog til Dinamo Zagreb, hvor Kroatien satte sit præg, og tiltrak derefter mere holds opmærksomhed i Bundesligaen. Billige Barcelona fodboldtrøjer/fodboldsæt 2020 2021 Selvom Olmer ikke er den eneste mulighed for Barcelona, ​​håber Barcelonas tekniske afdeling stadig at vinde ham. "I øjeblikket er mit fokus på Leipzig, og jeg har det fint her," sagde Olmer for nylig. Om det sidste minuts tilbud fra Barcelona Xia Chuang sagde han: "Det er så hurtigt, at jeg ikke engang tænkte på en bedre transfer."