Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Barcelona-mesterskabet varer indtil sidste runde

Søndag deltog Barcelonas træner Koeman på pressekonferencen før kampen i denne runde af La Liga mod Huesca. Selvom Barcelona blev elimineret af Greater Paris i Champions League, viste holdet tegn på forbedring, og Koeman sagde også, at Barcelona er forbedret på flere måder. ”Vi har forbedret os meget med hensyn til fysisk kondition, og jeg kan se, at holdet er fuld af kampånd.” Koeman sagde også: ”Vi er især blevet bedre med hensyn til at løbe fra bolden. Holdet er under vejledning af ny træner, og nogle ting er for sent. Billige Fodboldtrøjer Det er normalt at komme et punkt ud. Nu føler holdet sig tilfreds og skal bevare dette momentum. "

Om spillet mod Huesca sagde Koeman: "Vi er nødt til at koncentrere os og kun tænke på at vinde. Det næste spil er altid vigtigt. Vi lukker hullet, men det er klart, at vi ikke kan begå flere fejl. Atletico er meget stærk, Real Madrid er det samme, men vi tænker kun på os selv. "Koeman sagde også, at Barcelona vil konkurrere indtil sidste øjeblik," Jeg har altid sagt, at sæsonen er meget lang, i første halvdel af sæsonen scorede Atletico Madrid så mange point er ikke normalt. I dag kan det være sol., Det kan regne i morgen, Billige Barcelona fodboldtrøjer alle hold vil være op- og nedture. Holdet med den mest stabile præstation vinder. Vi har forbedret os meget, og mesterskabet forbliver indtil finalen runde, selvom det er meget vanskeligt for os.