Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Buffon ville gerne have spillet med Ronaldo

Tidligere målmand og kaptajn Juventus Gianluigi Buffon talte til Esporte Deportivo og udtrykte en vis beklagelse for ikke at kunne klare sig med Cristiano Ronaldo på Allianz Stadion. billige fodboldtrøjer til salg online shop.

"I min karriere har jeg altid ønsket at spille med de bedste spillere. Jeg tror jeg spillede med de bedste spillere, selvom det er klart, at du ikke kan lege med alle, ellers skal du skifte hold hvert år," sagde han. Du kan også købe Paris Saint-Germain trøje 2018/19 for at vise din støtte.

"Jeg ville sikkert have ønsket at spille med Ronaldo, men jeg må sige, at en af grundene til, at jeg fortsatte med at spille, er, at Paris Saint-Germain kaldte mig ind. Klubben har vigtige mål, og her er der Neymar og Mbappe, som jeg må sig, er to vigtige grunde til at jeg har gjort dette valg, "tilføjede Buffon.