Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Juventus og Adidas har frigivet 2019-20 icon retro fodboldtrøjer

Adidas har introduceret en retro twist til replikasamlingerne fra 2019/20 fra deres førende europæiske klubber og har frigivet en ny dråbe 'Icons Jerseys' for at tilbyde fans et tilbagevendende alternativ, der falder problemfrit i en blomstrende fodbold- og streetwear-scene. billige fodboldtrøjer til salg online butik.

Adidas Juventus ikontrøje er blevet frigivet i Singapore og andre asiatiske lande. Et fedt look til Bianconeri, Adidas Juventus retro-sæt er sort med et subtilt, jacquard 3-stripet print med hele mønster foran, bagpå og ærmer. Det leveres med tre striber på ærmerne og har en klassisk krave. Du kan også købe Juventus trøje 2019/20 for at vise din støtte.

Adidas-logoet og Juventus-kammen placeres i de sædvanlige positioner på brystet til den lange ærme retrotrøje. Juventus Adidas retro-shirt er kun tilgængelig som langærmet version. Det ramte butikker i september 2019.