Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Juventus rykker op på 6. pladsen

I denne runde af Serie A slog Juventus Lecce 1-0 på udebane.Juventus har 6 sejre, 4 uafgjorte og 2 tab i 12 runder, akkumuleret 22 point og ligger på en sjetteplads. Juventus havde hele 10 skadede i denne kampagne, og Allegri blev tvunget til at indkalde 3 unge spillere.Billige Fodboldtrøjer Til sidst vandt han med målet om den unge spiller Fazioli 1-0. Efter denne kamp vandt Juventus tre sejre i træk i Serie A. De slog for nylig Torino 1-0, Empoli 4-0 og Lecce 1-0.

Allegri sagde efter kampen, at det er meget sjældent at få tre ligasejre i træk."Siden marts har vi ikke vundet tre kampe i træk, så i dag er ikke let. Jeg er også meget fortrøstningsfuld, fordi den 29. oktober er min søns fødselsdag. " Allegri sagde, at han fortalte spillerne, at fodbold er som livet, man skal rejse sig, når man falder, og det vigtigste er at have mod. Billige Juventus fodboldtrøjer Du kan ikke være dårlig for evigt, du skal have en stærk vilje til at se galskaben i øjnene og motivere dig selv. Nogle gange er det galskab, ikke rationalitet, der holder holdet i gang.