Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Klopp giver strålende respons til Liverpool kritikere

Liverpools skæbne er ikke længere i deres egne hænder efter en uendelig træk i søndagens Merseyside-derby gjorde det muligt for Manchester City at genvinde topspillet i Premier League med en en-point fordel. Det har ført til masser af kritik af de røde. billige fodboldtrøjer til salg online shop.

På trods af kritik over deres manglende kreativitet forbliver ting i den anden ende af banen samme med fem successive rene ark i alle konkurrencer og en Premier League-bedste 17 shut-outs denne sæson med kun 15 mål indrømmet i 29 kampe. Du kan også købe Liverpool trøje 2018/19 for at vise din støtte.

Klopp har stillet spørgsmålstegn ved dem, der tyder på, at Liverpool mister deres nerve og forklarer, at stabilitet vil være nøglen i løbet af deres titelindløb. Han sagde: "Vi er svært at slå, hvilket er meget vigtigt i fodbold. Og vi skabte stadig i vanskelige spil, hvilket er meget vigtigt i fodbold. Sæsonen er ikke forbi, og vi vil ikke give op."