Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Koeman vender tilbage til Messis kernetaktiske position

Den spanske "Daily Sport" påpegede i den seneste rapport, at Koeman er vendt tilbage til Messis strategi som det taktiske center. Messi, Pedri, De Jong og Griezmann er alle i 4-3-3 taktik. Den næste spillede en rolle, hvilket er årsagen til den nylige forbedring af Barcelonas præstationer. Messi er talentfuld, dygtig og i stand til at passere enhver forsvarer, men for at spille sit bedste niveau har han stadig brug for en gruppe holdkammerater omkring sig. Dette gælder både i Rijkaards og Guardiolas æra. Messi har brug for en partner, Billige Fodboldtrøjer der kan nå en stiltiende forståelse på banen og tale det samme fodboldsprog. Fra Deco, Ronaldinho, til Xavi, Iniesta, Alves, til Alba og Suarez.

I dag har Pedri og Messi en god forståelse på banen. Med Pedri behøver Messi ikke at spore tilbage for meget, og De Jong er tættere på strafzonen indtil videre, hvilket giver Messi flere muligheder for at passere. Samarbejdet mellem ham og Griezmann forbedres også. Messi spiller pseudo nummer 9 og Griezmann spiller til venstre. De to rolle er tydeligere. Under taktikken 4-3-3 tillod Koeman Messi at spille en central rolle igen. I begyndelsen af ​​sæsonen forsøgte Koeman at slippe af med Messis kerneposition, men fandt ud af, Billige Barcelona fodboldtrøjer at holdrekorden ikke var tilfredsstillende. Nu skal han genstarte taktikker omkring Messi, og holdets rekord er tilbage. I de sidste 8 runder i La Liga har Barcelona opnået en ubesejret rekord på 6 sejre og 2 uafgjort. Især har Messi været i fremragende form for nylig. Han har bidraget med 4 mål og 1 assist i de sidste 3 kampe. Han fik holdet til at tage afsted.