Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Lionel Messi afsluttes kun femtedel i Ballon d'Or-diagrammet

På trods af hans dominans af prisen sammen med Cristiano Ronaldo, har argentinen faldt ned på listen og afsluttet uden for top tre. billige fodboldtrøjer til salg online shop.

Messi har undladt at gøre top 3 af Ballon d'Or for første gang siden 2007 og afsluttede femte i årets endelige afstemning. Den argentinske stjerne vandt prisen hvert år fra 2009-12 og derefter igen i 2015 efter at have ført vejen for at fange sin fjerde Champions League-titel. Du kan også købe Barcelona trøje 2018/19 for at vise din støtte.

Barcelona styrtede ud af den europæiske konkurrence i kvartfinalen efter et imponerende nederlag til roma, mens Argentina blev slået ud af verdensmesterskabet af en Mbappe-led Frankrig i anden runde i efterdybning af en tumultuelt gruppestad. Messi trøje med høj kvalitet!

Ikke desto mindre er Messi på 45 mål fra 50 optrædener for klub og land i 2018, selvom han ikke har spillet for sidstnævnte siden VM. Denne sæson har han nettet 15 gange for at lede klubben, mens providi også lavede otte assisterer i 16 kampe i alle konkurrencer.

Barcelona Børn Fodboldtrøjer 2018-19 Lionel Messi 10 Hjemmetrøje