Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Manchester City genvandt rytmen ved at vinde mesterskabet

Manchester City besejrede Chelsea og flyttede til femtepladsen i point. Holdet har for nylig vist god fart og form. Manchester City-træner Guardiola kommenterede også spillet efter kampen. Guashuai sagde: "Chelsea er et af de stærkeste hold. Vores plan er at spille vores måde, Billige Fodboldtrøjer og det har været effektivt. Spillerne har udført meget godt. Vi kan ikke være op- og nedture. Vi er nødt til at finde vores egen rytme. Før det. Da vi vandt Premier League, var det den samme måde at tænke på. I dag har vi genvundet den rytme. "

Apropos Foden, der for nylig er faldet i transferrygter, Gua Shuai sagde: "Jeg er stolt af hans præstation i dag. Billige Manchester City fodboldtrøjer/fodboldsæt 2019 2020 Han faldt ikke bagud og mistede ikke energien til at hjælpe holdet. Foden er en person, vi stoler meget på. Meget godt."