Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Manchester City-morder scorer 75 sekunders lynmål

Manchester City slog Arsenal 1-0, Sterlings mål fortsatte det stærke momentum i Manchester Citys vinderække. Manchester City tog føringen i åbningen i 75 sekunder. Mahrez skar ind i feltet og lavede et indlæg. Sterling scorede et hovedstød fra kanten af ​​feltet. "Jeg synes, vi har en god bold. Billige Fodboldtrøjer Mahrez var virkelig aggressiv i de første 5 minutter, og vi fortsatte med at lægge pres på vores modstandere," sagde Sterling. "De er et godt hold, du kan se så vidt de presterede under Arteta, vi arbejdede meget hårdt og opnåede roligt de ønskede resultater. "

"Arteta har arbejdet med os i mange år, så han kender vores styrker og svagheder. Hvis han finder vores svagheder, er det ikke overraskende," fortsatte Sterling: "Vi har en vanskelig start på sæsonen. Der er nogle ting, som vi ikke gør Ikke vant til det. Vi stoler på hinanden og begynder at få resultater. "Apropos scoringen sagde Sterling:" Hver gang jeg scorer et header,Billige Manchester City fodboldtrøjer surrer det. Det er en smuk header, og jeg er meget glad for at score. "Sterling blev den tredje spiller i Premier League, der scorede tre på hinanden følgende udekampe mod Arsenal. De to foregående var Ian Hart i 2003 og Anelka i 2009.