Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Manchester City planlægger at udvide Etihad Stadium til 63.000 pladser

Manchester City har holdt samtaler med tilhængere over at øge kapaciteten af deres Etihad Stadium til 63.000. billige fodboldtrøjer til salg online shop.

Den britiske avis siger, at Premier League-klubben mødtes med fans for at diskutere udvidelse af 55.000-sæders venues North Stand til en to-tier-udvikling, hvilket i sidste ende tilføjer yderligere 8.000 pladser til stadion. Du kan også købe Manchester City trøje 2018/19 i vores butik.

Manchester City er efter sigende ivrige efter at starte det toårige byggearbejde næste sommer med det formål at have den udvidede stand klar i tid til 2021/22 sæsonen. Manchester City trøje børn med høj kvalitet!

Klubben har inddraget dialog med fans i et forsøg på at forstå, hvilke funktioner de gerne vil inkorporere i udvidelsen, mens de også har til hensigt at sikre, at de nye pladser bliver prissat til overkommelige niveauer.

Manchester City Børn Fodboldtrøjer 2018-19 Hjemmetrøje