Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Messi: Han er for dyr. Barcelona har ingen penge til at have råd til det.

Messi blev spurgt om Neymar i et interview med den spanske TV Six, men Messi sagde, at Neymar er for dyr til, at Barcelona har råd til. Messi sagde: "Det er meget vanskeligt for Barcelona at introducere spillere nu, fordi klubben ikke har penge. Vi skulle introducere nogle store navnespillere, Billige Fodboldtrøjer men du skal betale for dem. Hvordan betaler vi disse penge til Paris? Penge? Du ved, at Neymar er meget dyr. "

I Champions League-knockout-lodtrækningen blev Barcelona trukket til Paris. Messi afslørede, at han og Neymar også talte om resultatet af lodtrækningen: "Vi begge talte om lodtrækningen. Vi ønsker ikke at møde hinanden på banen nu, og de vil heller ikke møde Barcelona. For selvom vi ikke er i den bedste stand, Billige Barcelona fodboldtrøjer vil vores hold blive respekteret på grund af vores historie. Dette vil være en tæt kamp. ”Messi afslørede også, at han har en chatgruppe med Neymar og Suarez. De kontakter også ofte: "Vi og Suarez har en chatgruppe, og vi vil chatte i den fra tid til anden."