Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

PSG for at gøre Kylian Mbappe til verdens bedst betalte spiller?

Paris Saint-Germain vil efter sigende tilbyde Kylian Mbappe en frisk kontrakt, der ville gøre ham til den højeste indtægter i verdensfodbold. billige fodboldtrøjer til salg online butik.

Den unge afsluttede et skridt til en værdi af £ 167m til Parc des Princes fra AS Monaco i 2017. Nu i sin tredje sæson på PSG har rapporter hævdet, at Mbappe ikke vil underskrive en ny kontrakt i Paris og i stedet gennemføre et skridt til Real Madrid. Du kan også købe Paris Saint-Germain trøje 2019/20 for at vise din støtte.

Ifølge en rapport i Spanien er Ligue 1-mesterne imidlertid villige til at betale Mbappe en kæmpe pund på 44 millioner pund om året for at forpligte sin langsigtede fremtid til PSG.

Lionel Messi, der i øjeblikket er verdens højeste indtjener, siges at modtage en årlig sum på £ 35m, mens Neymar og Cristiano Ronaldo begge har kontrakter, der ser dem tjene £ 26,3m.