Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Portugal møder måske ikke Uruguay

I anden runde af Qatar World Cup vil der være endnu en stærk dialog, og Portugal vil indlede en head-to-head konfrontation med Uruguay i gruppe H. De to hold er ret beslægtede, især i det seneste VM, Portugal anført af Ronaldo tabte til Uruguay i første runde af knockout-runden.Dengang hadede Ronaldo, der var alene, Rusland, og nu Portugal, som er stærkt og stærk,Billige Fodboldtrøjer er ivrig efter at finde en vej tilbage. Sportslotteriets embedsmand har leveret data til spillet. Portugal taber 1,75 til 1, 3,15 til 1 for at trække, og Uruguay vinder så højt som 4,00. Portugal er uden tvivl en mere eftertragtet fest.

Efter at have talt om forsvar, lad os tale om angreb. Ronaldos bevægelse er stadig i verdensklasse, men hans færdighedsevne er faktisk faldet uigenkaldeligt. Heldigvis er der mange spillere i Portugal, der kan score.Felix og Leo scorede hver et mål i første runde.Bruno Fernandez viste også præstationerne af kernen i angrebet, og scoren var den højeste efter kampen Billige Portugal VM trøje 2022. Med hensyn til midtbanen kan Otavio, Ruben Neves, Palinho og andre magtfulde spillere udføre deres opgaver godt, hvilket giver holdet den største støtte. Mod et mere disciplineret og defensivt Uruguay kan portugiserne ikke længere indtage holdningen fra første runde. Det er værd at nævne, at i VM i Rusland for fire år siden mødtes Portugal og Uruguay i første runde af knockout-runden.I sidste ende sendte Uruguay deres modstander ud med 2-0 med forbindelsen af ​​Tvillingerne.