Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Real Madrid opgiver fuldstændig ideen om at introducere Mbappe

Ifølge den spanske "Marca"-rapport, selvom Mbappes iøjnefaldende præstation i VM i Qatar, vil Real Madrid ikke bruge flere kræfter på at søge ham. Englands 19-årige stigende stjerne Bellingham og VM-rookie Enzo Fernandez er vigtige mål for Real Madrid Billige Fodboldtrøjer. Mbappe præsterede godt i VM og vandt VM-gyldne støvlen, som genforbandt hans navn med Real Madrid. Nogle medier sagde, at Real Madrid er villig til at betale et højt gebyr for at købe spilleren ud næste sommer, men "Marca" Det var afslørede, at Real Madrid havde opgivet ideen om at hente Mbappe.

Avisen siger, at Real Madrid har gjort det til en prioritet at styrke deres midtbane, da Toni Kroos og Luka Modric begge er i de sidste stadier af deres karriere. Bellingham er et længe planlagt mål, mens Real Madrid nu også kigger på VM-rookie Enzo, Billige Real Madrid fodboldtrøjer som er favoriseret af en række storklubber efter at have hjulpet Argentina med at vinde VM.