Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Robert Lewandowski siger, at det er for sent for Real Madrid-træk

Det er ingen hemmelighed, at Robert Lewandowski alvorligt overvejede en overførsel væk fra Bayern München i både sæsonerne 2017/2018 og 2018/2019. billige fodboldtrøjer til salg online butik.

I en tale med reportere ved Ballon d'Or-ceremonien i Paris indrømmede Lewandowski, at han var interesseret i en flytning til den spanske hovedstad, allerede før han flyttede fra Borussia Dortmund til Bayern i 2014. Han indrømmede, ”Fem år eller seks år siden var der også var noget ... i luften. ”Men nu siger han:” Det er for sent. Jeg er 31. Jeg vil gerne spille et par år længere. ”Han planlægger desuden stadig at vinde trofæer med Bayern München. Du kan også købe Real Madrid trøje 2019/20 i vores butik.

Denne sæson er det polske ess i dets liv, efter at han allerede har scoret 27 mål i alt 20 optrædener på tværs af konkurrencer. Efter at have scoret 16 mål i Bundesliga, er Lewandowski på banen for at bryde Gerd Molers rekord med at score 40 mål i en enkelt sæson.