Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Tottenham køber ny eksponering for centermål

Tottenham Hotspur signerede Watford-center Dini for at supplere strejkenes tykkelse. "Daily Mail" oplyste, at Watford, der blev nedrykket fra Premier League, håber at rense den højere betalte kaptajn Dini, Billige Fodboldtrøjer og Mourinho er interesseret i den 32-årige angriber. Mourinho har netop lånt Tottenhams unge center Pallot til Millwall, og han ønsker at finde en erstatning og rotation for Kane.

Årsagen til, at Dini blev overvejet, var, at prisen var relativt lav. Han havde kun et år tilbage på sin kontrakt med Watford, og Levis oprindelige plan var at leje et år. Han så det dobbelte slag for nedgraderingen og epidemien. For Watford er den umiddelbare prioritet at slippe af med kaptajnens lønbelastning. Dini antydede, fodboldsæt 2019 /2020 at han muligvis forlader holdet efter at være nedrykket i sidste uge. Han sagde: "Jeg ved ikke, om dette er min sidste kamp på Watford. Jeg har været her i 10 år. Hvis det er tid til at gå, er jeg Vil forlade. ”Dini har hidtil spillet 398 gange for Watford og scoret 133 mål.