Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Forlader ikke Real Madrid på grund af fiasko

Real Madrid-stjerne Hazard accepterede for nylig et interview med medierne. Han sagde, at han ikke vil forlade Real Madrid. Billige Fodboldtrøjer Vanskelighederne er kun midlertidige. Han vil bevise sig selv og gøre et comeback for at erobre Real Madrid-fans.

Hazard sagde: "Når jeg hygger mig på banen, er jeg mig selv. Men i Madrid i to år er dette aldrig sket. Hvis du har en eller to skader, kan du skifte kontakten for at gøre dig stærkere. Rejs dig op. Men hvis det er 5 gange, 6 gange, 7 gange, bliver det mentalt vanskeligt, men jeg vil fortsætte med at kæmpe til slutningen. "Hazard gentog, at han ikke vil forlade Real Madrid:" Selvom jeg har været i Real Madrid i sidste to år Det går ikke godt, men jeg har aldrig tænkt på at forlade Real Madrid, ikke et øjeblik.Billige Real Madrid fodboldtrøjer/fodboldsæt 2020 2021 Jeg vil ikke forlade Real Madrid på grund af fiasko, jeg vil bare bevise, at jeg er en spiller født for Real Madrid. "