Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Varane besluttede sig for at rejse

Nyheder fra Spaniens "Aspen" sagde, at Varane nu er tættere på at forlade end at blive hos Real Madrid. Han har overvejet en overgang og forlader i flere måneder. På den anden side er han også utilfreds med, at klubben ikke har gjort alt for at holde ham.Billige Fodboldtrøjer Ifølge Aspen-avisen er Varane allerede trådt ud af Real Madrid med en fod. På pressekonferencen før Champions League-kampen mod Chelsea spurgte journalister ham tre gange om sit ophold. Han valgte at undgå tre gange. Svar på spørgsmålshovedet -på.

Det rapporteres, at Varane har forberedt sig på at forlade Real Madrid i flere måneder. Han fortalte sin agent, at hans periode i Real Madrid er afsluttet. Hans kontrakt med Real Madrid udløber i juni 2022. Nu er det også Real Madrids sidste chance at sælge ham. Varane er også lidt utilfreds med Real Madrid, han mener, at klubben ikke forsøgte at beholde ham, men også frigivet nyheden om, at han forlader. På den anden side ved Real Madrid, at Varanes kontraktfornyelsesbetingelser ikke er lave, og klubben ønsker ikke at opfylde hans krav. Billige Real Madrid fodboldtrøjer Real Madrid ville sælge ham, og den 28-årige Varanede vendte sig om 70 millioner, hvilket kan medføre en masse overførselsgebyrer til Real Madrid. Real Madrid har næsten afsluttet overførslen af ​​Alaba og ønsker at hente Pau Torres og Comte.