Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Vilkår og Betingelser

Velkommen www.easyfodbold.com på hjemmesiden! Vi tilbyder tjenester med deres kommentarer og betingelserne i denne aftale ("aftalen") er indstillet. Også, hvis du easyfodbold.com en tjeneste (f.eks Kundeanmeldelser) anvendelse, er begrænset af de regler, retningslinjer, regler, vilkår og betingelser for denne service. De er også i denne aftale ved henvisning.

easyfodbold.com forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt på siden for at ændre vilkårene og betingelserne. Besøget, browsing eller bruger hjemmesiden, accepterer du alle aftalens vilkår. Omhyggeligt Læs venligst denne aftale før du fortsætter.

Brug af hjemmesiden:

De vilkår og betingelser i denne aftale i overensstemmelse easyfodbold.com giver dig en begrænset, genkaldelig, ikke-overdragelig og ikke-eksklusiv licens til at bruge webstedet til din Internet browser til at vise kun med det formål at shopping for personlige elementer på udtrykke grunde til kommerciel brug eller til tredjemand, bortset fra tilladelse easyfodbold.com forhånd. Enhver overtrædelse af denne aftale førte til øjeblikkelig tilbagetrækning af tilladelsen til dette afsnit uden varsel til.

Du kan alle oplysninger på hjemmesiden er tilgængelige kommercielt eller på vegne af en anden virksomhed er tilgængelige, hvis de ikke udtrykkeligt er godkendt af easyfodbold.com forhånd. Vi forbeholder os ret til at nægte ydelser, lukke konti og / eller annullere ordrer på skøn og beregnet uden begrænsning, hvis easyfodbold.com mener, at kundernes adfærd er ulovlig eller skadelig for interesser er easyfodbold.com.